Popiah Lapis Rangup | Crunchy Spring Roll Pastry

Popiah Lapis Rangup | Crunchy Spring Roll Pastry


250gm Minced Chicken 1/2 Onion 3 Cloves Garlic 3 Scallions 4 Tablespoons Corn Flour 1 Egg 1 teaspoon Salt 1 teaspoon Black Pepper Powder 1 teaspoon White Pepper Powder Spring Roll Pastry Water Cooking Oil

Only registered users can comment.

  1. Ok ngam. Dah ada semua bhn. Bley wat bila2 je. Tazabarr,1st komen & 1st like..wakakaa. ok ketemu nt mlm ni.๐Ÿ˜

  2. Lambat 5 minit
    ๐Ÿ‘ป๐Ÿ‘ป๐Ÿ‘ป
    ย  ย  ย ๐Ÿ™€
    ย  ย  ย ๐Ÿ‘•
    ย  ย  ย ๐Ÿ‘–๐Ÿ†
    ย  ย ๐Ÿ‘Ÿ๐Ÿ‘Ÿ
    ๐Ÿ‘ป๐Ÿ‘ป๐Ÿ‘ป

  3. 40 saat prtama tengok pun da tau sedap,ni yg x suka tengok video dari channel ni.
    Btulยฒ buat orang lapo.๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

  4. Knp sy suka sgt dgn video akk ni? Sbb akk x pkai MSG/AJI masa memasak..huhu love sgt! Lg satu sbb sopan n rilex je..video mmg berkualiti

  5. Mantap, sedap dan menarik. Terimakasih sis, kakak dari singapore suka sgt tgk video sis. Keep it up๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

  6. Saya buat dalamnya letak creamcheese, choc/strawberry, icing sugar, esen vanilla. Pastu goreng sama macam tu. Fuhh cair dimulut.. Nice idea btw

  7. salam dinda, kuali beli kat mana? daun bawang yang tercampak satu tu menambah seni! kulit tangan flawless.

  8. Assalamualaikum sis๐Ÿ’•๐Ÿ’• thnkyoulah sbb bnyk share resepi sedapยฒ, sya ulangยฒ semua video sis n tkpernah boring ,lagi sya ulang lagilh resepi tu cpt masuk dlm otak, btw kitorang klw puasa tkprnh skip beli wantan goreng sbb adikยฒ sya smua suka wntan goreng, jdi resepi ni bolehlh ganti wantan goreng untuk puasa nnti, thnkyouu sgtยฒ, BOL mmg terbaik๐Ÿ’ช๐Ÿ‘๐Ÿ‘ hrp sis buat bnyk lgi resepi yg sedapยฒ.
    kitorang sntiasa support sis๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ’•๐Ÿ’•

    Sorry sbb sya taip pnjngยฒ๐Ÿ˜ฌ n brcmpurยฒ๐Ÿ˜

    Salam Ramadhan fr Sabah๐Ÿ’•๐Ÿ’•
    Lot's of Love๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *